logo_ovaal_kader

Damstraat 134
1982 WEERDE (ZEMST)
0476 87 71 41
info@gw-design-it.be
BE 0691.727.289

Webdesign

Development

Support

WEBDESIGN

PTS - Renovaties

PTS renovaties is gespecialiseerd in renovaties groot of klein.
Bij PTS renovaties kan je terecht voor je totaalrenovatie, aanbouw maar ook voor kleine renovatiewerken die maar niet uitgevoerd geraken. Daarnaast verzorgt PTS ook projecten zoals het plaatsen van een tuinterras of dakterras.
Met onze jarenlange ervaring in renoveren bent u bij ons aan het juiste adres voor uw project, van eerste contact tot oplevering van de werken.
Bij PTS renovatie doe je dus beroep op een team met expertise en ervaring, die uw project tot een mooi eind resultaat brengt

Bel Food

In The Food Hub vind je groenten, fruit, zuivel, brood, vlees, droge voeding en drank. Stuk voor stuk bioproducten van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Hoe doen we dat? We kopen rechtstreeks van kleine en middelgrote boeren in België en de rest van Europa.
Dankzij de korte keten krijgt de boer een eerlijke vergoeding en betaalt de klant een goede prijs voor gezonde voeding.Bovendien krijg je bij elk product info over waar, hoe en door wie het is geteeld en welke prijs de boer er voor krijgt.

Sugarpie's

De bakkerij waar bokkenpootjes zegevieren, bij Sugarpie’s.
Ben jij ook zo gek op dit vergeten koekje? Vanaf heden kan je deze verkrijgen in mijn online-bakkerijtje.
Ze zijn verkrijgbaar in verschillende smaken, glutenvrij en ook veganistische bokkenpootjes staan in de rij om geproefd te worden.
Naast deze lekkernijen, kan je ook andere lekkere koekjes voor bij de koffie bestellen: Rochers, Diamantjes, American Cookies,…. Zelfs met de smaken die jij graag wil.
Op bestelling en in overleg maken we ook themataarten of ander gebak.

Eat vzw

Wij geloven in lekker eten, in de kwaliteit van onze producten en in de diversiteit van de mensen die ze voor u klaarmaken.
In Brussel baten wij verschillende restaurants en cateringdiensten uit binnen de sociale economie. Zo willen wij kansen creëren voor mensen uit kwetsbare groepen en hen via werkervaring en opleiding voorbereiden op de reguliere arbeidsmarkt.

Landbouw Vanhaesendonck

Overheerlijk zijn de producten van eigen land, we zijn fier op onze authentieke streekproducten. Vier broers, één zus en een lange familiale traditie.
Het concept is eenvoudig: gewoon terug naar de basis! Van producent naar consument.
Eerlijke producten ,smaakvol met passie en vakmanschap geteeld.
Ons aanbod bestaat uit het echte Brabants grondwitloof beschikbaar van eind oktober tot begin mei. Diverse soorten aardappelen en ook nog uien.

Juma Projects

Juma Projects bvba is uw professionele partner voor de realisatie van uw woonproject en/of projectgrond. Wij staan, discreet en met een ruime en goede onderbouwde kennis, zowel particuliere als professionele grondeigenaars bij in de waardebepaling van hun eigendom.
Elk project wordt onderworpen aan een grondige analyse en wordt van
A tot Z uitgewerkt, waarbij betaalbaar en duurzaam wonen binnen een aangename leefomgeving steeds de belangrijkste aandachtspunten zijn.

Great vzw

GREAT heeft als doelstelling socio-professionele inschakeling van personen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt. We realiseren dit door de organisatie van een activiteit in de horeca volgens de principes van duurzame ontwikkeling. We zien een kans om onze werknemers na een werkervaringstraject aan de slag te laten gaan als ‘duurzame keukenmedewerkers’ met aandacht voor: zero waste, korte keten en een milieubewuste aanpak. Een trajectbegeleider zorgt hierbij voor persoonlijke begeleiding en aan het eind van de opleiding helpt een jobcoach bij het zoeken naar werk.

XL Technics

XL Technics is een bedrijf met ervaring in het opbouwen, repareren en opnieuw aanleggen van daken.
Naast dakwerken zijn wij ook gecertificeerd om asbest te verwijderen.
Uw huis is natuurlijk niet compleet zonder een dak. Een stevig, goed geplaatst dak beschermt u van alle weersomstandigheden. Het vinden van de juiste dakwerker is dan ook belangrijk. Gelukkig bent u bij XL Technics aan het juiste adres voor al uw dakwerken.

Green yards

Green yards is een jong tuinaannemingsbedrijf, zowel de
aanleg als het onderhoud van uw tuin is bij ons in goede handen.
Na een opleiding tuinbouw aan de tuinbouwschool te Mechelen heb ik mijn studies verder gezet aan de Thomas More hogeschool van Geel in de richting Agro- en biotechnologie. Op deze manier heb ik een goede kennis kunnen verwerven omtrent optimale bodemvoorzieningen, ordentelijk gebruik van fyto-producten, plantengroei en onderhoud, enz..

classic-room.com

Wij bieden een volledig multi-merken gamma aan van Old- en Youngtimers, evenals Retro 2-wielers.
Van instapklare droomwagen tot restauratieproject, bij ons vindt u het allemaal!
Scroll gerust even door en neem eens een kijkje in onze virtuele showroom.
Heeft u eindelijk uw droom gevonden, wenst u bijkomende informatie, foto’s of vindt u niet hetgeen u zoekt, neem gerust met ons contact op, wij helpen u graag verder.Maar bij ons kan het ook andersom, wij verkopen ook in opdracht van de klant.

Webdesign

Development

Support

Development

Websysteem

Webdesign

Development

Support

FLYERS & BROCHURES

Farm Fair

Proeven, kijken en beleven.
Dat is de kerngedachte van de Farm Fair of boerenbelevingsmarkt.
Wil je de gezichten leren kennen van de landbouwers die dagelijks heerlijke producten vervaardigen?
Dan ben je bij Landbouwbedrijf Van Haesendonck aan het juiste adres.
Hoeveproducten kunnen gedegusteerd worden en in de hoevewinkel kan je de partners ontmoeten.
Ook de boerderij staat in de kijker. Ontdek, samen met de gidsen, de korte keten langs het vleesvee en de strawberry love tour.
Voor verdere vragen kan u tijdens de farm fair bij Lieve of Wim terecht.
Met de financiële steun van de provinciale Landbouwkamer Vlaams – Brabant

Webdesign

Development

Support

LOGO'S

logo1

Webdesign

Development

Support

UNDER CONSTRUCTION

Webdesign

Development

Support

TESTRUIMTE

Webdesign

Development

Support

logo_ovaal_kader
GW Design IT
Gunther Wyns
Damstraat 134
1982 WEERDE (ZEMST)
0476 87 71 41
info@gw-design-it.be
BE 0691.727.289
deel deze site
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp